Julafton & saknaden finns där!!

I dag är det julafton och vi har haft en allderes underbar dag med mina päron. God mat, fina paket och trevligt sällskap. Inget att gnälla på alls :) Barnen är toknöjda som alltid annars hehe. Men julen är barnens högtid och de är viktigast att dom har det  bra och är lyckliga.

Ändå kan jag inte låta bli att känna saknad, fast att allt var helt år skogen för ett år sedan. Allt hade hållit på ett tag då och jag var ledsen, utmattad, ensam och medberoende. Jag bet i hop på julafton då hans familj kom hit och firade men jag hade så mycket besvikelse och sorg inom mig, allt var hemskt. Och ändå, trots allt svårt, bittert och jobbigt så saknar jag..och jag förstår inte varför. Jag saknar inte sättet jag behandlades på, jag saknar inte oron och ångesten man dagligen utsattes för, jag saknar inte känslan av att inte känna sig älskad och uppskattad.

De kanske är högtiden, denna dag som gör att jag känner saknad för nått som var så stort och betydelsefullt för mig. Jag kan inte låta bli att tänka på vad han gör, hur han mår och om han tänker på oss alls...och de gör mig ledsen att jag efter all denna tid fortfarande inte kan hata och glömma. Just nu i denna stund så sörjer jag!!

 Klicka här till höger om du vill läsa om min kamp --->http://osynligafasaden.blogg.se

De hände på riktigt!!

God Jul och Gott nytt år min älskade, nu ska jag bara ägna resten av julen åt mina barn och gurkan

Kramar

Till top