Save my vägkarta..

Åh vad jag önskar att jag hade minst 50.000 kr..Då vet jag lätt vad jag skulle göra. Några av er skulle säkert åka på semester till varmare breddgrader, några av er kanske skulle ta körkort eller shoppa loss (jag skulle iof oxå behöva ett körkort) Men, med 50.000 kr skulle jag ta cykel, buss, tåg eller taxi..eller kanske allt av det till närmsta bästa plastikkirurg och be honom/henne att ta bort ett av mina största bekymmer, VÄGKARTAN..
 
VÄGKARTAN alias Bristningar/överflödig hud på magen skulle få sig en riktig match..Jag skulle med glädje lägga mig på operationsbordet och vakna med glädje tårar (och förmodligen full av smärtstillande)..Sen skulle jag säga "There you are". Om 4 år blir det 20 år som denna hängande pössäcken/vägkartan besvärat mig och tryckt ner mig, gjort mig ledsen och nu tycker jag att den ska väck. Och om kirurgen gav mig lite rabatt skulle jag förmodligen slänga med ett par fasta pattar och mindre lår med..
 
Jag menar, om jag bara tar rätt trisslott så kan jag ju få 50.000  kr, en gång i månaden i 15 år..(tror jag) Förstå så snygg jag skulle bli.
 
Men, med min sjukpenning och andra bidrag typ bostadsbidrag så kommer kassa inte att öka, har jag tur så har jag mina 50.000 kr lagom tills det är dax för ålderdomshemmet och då är det ju ingen mening med det hela..Nej, jag får ligga här med min vägkarta och flubba..vem vet, som hula hula tjej kanske jag skulle skapa svall vågor utan dess like, bli berömd och sen så...Drömmer!
 

Det finns de som säger att "Bristningar är ett kärlekstecken till sina barn" eller att " Det är en mammas tigerränder som man förtjänat"
 
Jag HÄVDAR att det finns vissa andra ställen " Harkel" som tar skada av att föda barn och är inte det ett kärleksbevis nog att man..skadar sin "Blomma" så vette fasen...
 
Nee, ve och fasa åt de där långa, smala tjejerna som föder barn när det ser ut som om de h
ar gaser i magen, nyser ut ungen, hoppar i sina skinnyjeans på BB och åker till stranden i sin bikini..Det är för JÄVLA orättvist..Jag protesterar mot att det ska vara så olika..
 
Nu ska jag och min vägkarta se om vi hittar vägen till toan..
 
 
*Ironi inlägg*
 
 
 
Possa, Krama, Gooosa...
 
 
 
Till top