Happy May Fire..

Tonåringar, hujeda mig för tonåringar..och här hemma ligger bella i lä om man jämför med Emil. Oh ja..Innan jag börjar berätta om min stressiga dag så ska jag berätta för er kära läsare om tonårsbarn. Nu drar jag inte alla stackare över en kant, men..Här kommer det..
Okej, jag tänkte att eftersom inte Emil städad sitt rum fast jag tjatat, bönat och hotat honom så måste jag göra det. Emil sover med fönstret på vid gavel och vi andra här hemma har det jobbigt med pollen. Öppet fönster resulterar i en hel härd av pollen..Så, jag tog på mig gasmasken, skyddsdräkten och plasthandskarna innan jag öppnade dörren till detta förlorade land (inte bokstavligen men de hade behövts). Ett litet steg för Emil är ett stort steg för Cissigheten..
Jag hittade, och håll i hatten nu mina vänner...Nästan en hel diskmaskin med disk, under sängen, bakom datorn, på databordet, under databordet..Ja you name it. Sedan hade man lite husdjur där inne i form av de största dammråttorna jag sett i hela mitt liv. Jag fyllde en konsum påse med sopor och en hel stor ikea säck med tvätt. Jag torkade bort säkert ett kilo pollen och sanerade hans säng och bäddade nytt. Men här kommer det mest intressanta av allt. Ett mysterium jag aldrig skådat. Höjden av lathet..Emil har max 4 steg från sitt rum till toaletten...aaa..MAX 5 steg..Men tydligen är det lättare när man är inne i något att inte lyfta på röven. Enough said! UÄK, URK...alltså..
 
Nu luktar det rosenbuske och hallonkräm där inne, sängen är nybäddad, husdjuren utdöda, pollen borta..Jag funderar  på att ta datakabeln och låsa dörren. Kan man inte sköta sig så behöver man varken ett rum eller en datasladd. Och definitivt inga mera pengar denna månad. Yes my son..det är läääääänge kvar tills nästa bidrag!
 
Och nu till min dag som varit allt annat än lugn och harmonisk..Vaknade 07.00, lämnade Enya 09.30 och hade glömt utvecklingssamtalet klockan 10! 10.15 befann jag och bella oss på röntgen för ultraljud av magen och detta var verkligen intressant eftersom de kunde kolla allt utom det vi skulle få kollat. Nämligen magsäck och magmun. Det kan de inte se med ultraljud..SÅ VARFÖR HADE LÄKAREN ORDINERAT DET? Ja, det undrade sköterskorna också. Men eftersom vi ändå var där så kollade dom mjälten, njurarna, bukspottskörteln, gallan, kollade efter stenar. Inge bebis fanns där heller ;D De försökte kolla urinblåsan med men som den ryska läkaren sa: Fyr att kulla yrinblosa man måste vara hellt pinka nudig, inte bara lite pinka nudig! Bella är bara lite pinka nudig och inte mucket!
 
Ehhh, jag furstur!!!
 
Ja sedan fick Bella frukost och sedan åkte vi till stan för att uträtta lite ärenden och sedan hade vi tid på VC klockan 12.00. Jag hade lite högt blodtryck, hörselgångsinflamation och vaxpropp..Joråsåatt...shiny happy friskus...Sedan handlade vi och hämtade mediciner..Sedan bussen hem för att hämta Enya klockan 14.00 och ha möte med IHF klockan 15.00..men de vart inställt (tack och lov, nu mådde jag inte blomma)
 
Vi käkade franskpotatisgratäng dagen i ära och sedan kom världens bästa moffa och hämtade Enya, de skulle på cirkus för första gången i sitt liv. Enya var extas..De kommer hem vid nio och då ska jag till maxi en snabbis..Ja..Så här sitter en småfet trött mamma som känner sig allt annat än frisk just nu. Folk börjar bli trötta på att höra:
 
Hur mår du?
 
Jag: Nja inte så bra jag känner mig sjuk..DET ÄR JU ALLTID NÅTT...
 
Dear god...when is it my turn to feel fabules..fantastic...GIVE ME GOOD GERMS..I Beg you..
 
Puss och kram, amalgan...
 
 
Till top