Alà Sommar!!

Gud va härligt med svensk sommar, hett hett hett och sen lite regn och åska, är det inte underbart? Nog kan jag hålla med om att värmen nästan tar kol på en, speciellt när luften är kvav. Men man ska inte gnälla, vi har i allafall fått en sommar =)
Min vecka har gått ut på att jobba, men nu äntligen i helgen så är jag ledig. Välbehövligt kan jag säga. Ska bli underbart att få sova i morgon.
Allt funkar kanon på jobbet, älskar mitt jobb =)
I morgon kanske vi ska dra till parkenbadet om det är fint väder men vi får väl se, man vill ju inte dra dit om det åskar eller spöregnar. Det är min helg med barnen så jag tänkte att vi ska hitta på nått roligt.

Mamma & Pappa är i väg på semester i 3 veckor, så orättvist ;) Först skulle det bli lite sverige och sen över till Gdansk i Polen, sen vet man aldrig vart dom hamnar..Hoppas dom får det underbart, de förtjänar dom. Sen när dom kommit hem blir det en mini semester för oss till Liseberg med banen och övernattning där en helg, det fåt bli nån ledig helg från jobbet.

Föressten så skiner mitt hall & köksgolv som aldrig förr, dom var här i tisdags och slipade och polerade golven, de är nästan så man kan spegla sig =)

Nu på kvällen var Mari & hennes lilla Aini här och myste lite med oss och självklart ställer man upp med bajsblöjsbytet hehe, man har ju inte direkt nån sån liten längre =)

Nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag ska lägga mig i soffan en stund, sen ropar sängen hööööögt på mig..Kram på er där ute.


Till top