Kvällsmys!!

Här sitter jag i tystnaden men en kopp otroligt gott te, det är underbart. Trodde inte att jag skulle bli så kär i det som jag blivit. Det är Willys egna örtte med smak av tranbär och äpple, underbart.


Enya-lutta sover i sin säng efter en härlig tarmtömmning, eller njaa..hon skrek som en stucken gris och jag kände mig otrolig hjälplös men i två omgångar kom det och sedan var hon mammas glada bebis igen.

Ljusen brinner så vackert här hemma för att värma upp min lya. Värmen kan skifta så mycket fort här. På morgonen är det snor kallt, sedan framåt lunch är det behagligt för att sedan bara bli svalare och svalare. Sovrummet är konstant kallt..och då menar jag verkligen kallt, burr. Jag har en hörnlägenhet och från väggarna (i betong som är oisolerade) drar det som attan...Vad kan man kräva att hyresvärden gör åt det? Ska lägga in termometern där i natt för att se hur kallt de igentligen är på nätterna.

Jag njuter av snön utanför fönstret, där emot kan det bli KALLT vissa dagar och kyla är inte min starka sida..
Ang polisanmälan så har jag inte betämmt mig. Självklart vill jag anmäla men på nått sätt känns det meningslöst. I dag märkte jag att jag visst blivit påverkad av det som hände, jag drar mig från att gå ut. Vill inte träffa på människan. Mamma och pappa kom hit sedan åkte vi till rusta och jysk en sväng, annars har jag hållit mig inne..det ska ju inte behöva vara såhär..

Nu ska jag njuta av mitt te och fundera..xoxo

Till top