Mammas lilla monster <3

Lilla söta rara Enya bullen <3 I bland när hon pratar låter hon som ett litet monster som gurglar, råmar och skrattar samtidigt. Bäst av allt är hon man snabbt lägger henne ner på sängen och hoppar upp brevid henne och säger "Nu kommer mamma och tar dig" och naffsar på henne, de är så roligt att hon nästan kiknar av skratt. Vi har börjat med smakportioner nu. Eftersom hon förmodligen har reflux får man börja lite innan dom är 4 månader eftersom vanlig mat oftast får stanna i magen då det är tjockare. Hon har fått smaka gröt, morotspure och potatis/majs pure. Bäst är det med potatis/majs pure och gröt med lite blåbärspure i. Det är mumma!! Hon kan nu också sitta i matstol, kolla här:



Lite dålig bild men de är en mobiluppladdning, men är man inte duktig då?=) Annars är allt ganska stadigt just nu, vågar inte säga bra för då kommer väl nästa smäll. Hon är väldigt mammig och jag ska helst ligga brevid henne när hon somnar och snuffa henne i pannan, men de är ju bara mys!

Sitter och kollar lite på vad jag och de stora barnen ska hitta på när mamma o pappa tar Enya över natten och det blir nog en grönalund/kryssning, de finns ett paket man kan ta. Tror de kan vara bra för Emil och Bella att få sin mamma för sig själv och ha roligt samtidigt. Hur som helst tycker jag att det ska bli underbart.

Just nu sitter lilla nattugglan och gormar i babysittern och pratar med väderflickan. Ska snart försöka lägga henne igen. Med lite tur somnar hon sött. De stora barnen är hos sin pappa! I morgon är det vägning igen men förväntar mig inget, har gått ner 4 kg på 2 veckor hittills så jag skulle vara nöjd med minsta lilla i morgon bara det inte är upp ;D


Har fixat lite kort som jag ska skriva ut och förstora och ha o olika format på väggen hemma, kolla här:








Mina tre största och mest betydelsefulla hjärtan, mina stoltheter <3

Nu ska jag ta tag i nattandet av ängeln som är hemma, lilla Enya Gabriella Valentina <3

Kramar

Ps: Ni hade inte behövt svara på om ni läste min blogg, det var mäst jag som var nyfiken, men massa tack <3

Till top