Det tog stop!

I dag bestämde sig jag och Bella att vi skulle ta oss en cykeltur, det slutade som jag anade men önskade annat. Jag satte Enya i barnsadeln och Bella lånade Emils cykel. Vi kom från skogsängen till Statoil på vasavägen sen var jag tvungen att vända hem. Var inte ens säker på att jag skulle lyckas ta mig hem men det gjorde jag tack och lov. Vad det än är med mig så äter det sakta upp mig innfrån. Jag har ingen ork, ingen energi. Jag höll på att tuppa av vid statoil. Tror inte det är någon som förstår, detta har inget med min hypokondri att göra, inte heller med mitt psyke. MIN KROPP mår inte bra..Listan med vad som är  fel är lång..Kan skriva bara för skojsskull..
 
Det började innan jag gick in i väggen. Jag som tidigare gått timmeslånga powerwalks kunde helt plötsligt en dag knappt ta mig runt mina rundor. Strax efter det gick jag in i väggen och blev sjukskriven från jobbet. Känner inte att jag återhämtat mig än på riktigt. Visst är jag mycket bättre men inte helt bra. Känner dock en lust efter att jobba igen och det är ju kanon med tanke på att jag grät så fort någon nämde jobbet förut. Nu är det hälsan som sätter stopp..
 
Jag har haft mycket problem med mitt psyke under denna tid men det är inte det som det handlar om nu, jag känner det. Vet inte ens om allt har ett samband, men sedan i sommras har jag symtom som:
 
Högt blodtryck 145/95 senaste mätningen
Hög Puls 90.-100 i vila
Viktuppgång
orkeslös
Trött
ostadig/yr
Hosta som går över/bli bättre med bricanyl
Snuva
Mina ögon är inte klara
Klåda till och från/utslag
Smärta under höger revbensbåge (ej gallan då det inte är någon skillnad när jag äter eller ej) smärtan går ända bak i ryggen.
Jag har säkert glömt hälften..
 
Men ni förstår, jag är allt annat än pigg och känner mig riktigt sjuk :(
 
Väntar på att få träffa läkare i oktober...då har jag försökt få detta kollat i ca 2 månader..hopplöst.
 
Just nu känns det som att jag sitter hemma och ruttnar..vikten fortsätter uppåt och jag känner mig så jävla ful..Jag hatar mitt liv just nu (INTE BARNEN och allt som har med dom att göra) men mitt egna privata liv..detta är så långt ifrån mig som man kan komma...
 
Bjuder på lite bilder...Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top