Vilken dag..

Vilken fantastisk dag det varit i Eskilstuna i dag, sol  sol sol. Alla mina barn samlade under samma tak, kan det bli bättre?
I dag så åkte Bella, Alice, Emil och Enya ner på stan en sväng och handlade till Enyas kalas och åt glass.När dom kom hem så började Bella baka medans Alice och Emil gick ut med Enya och cyklade, sparkade boll och lekte i sandlådan. Gud vad hade jag gjort utan er alltså!
Jag är så glad för hjälpen jag fått dessa dagar så det finns inte. Medans bella bakade och Emil, Alice och Enya var ute så stod jag på balkongen i solen och gjorde klyftpotatis. Det var helt underbart. Kändes så fint att se hur roligt Enya hade medans jag stod där i solskenet.
Är så tacksam!
 
I morgon ska Enya ha kalas på Leos lekland och jag hoppas att det är en bra dag i morgon, annars blir det tufft. Sen på måndag blir det vuxen kalas. Kan inte förstå hur fort tiden gått sen Enya kom till världen.
 
Ja, så kanske jag ska berätta hur det ligger till med mig då. Jo, det var väl inge vidare. Har känt mig skum i en vecka typ, tryck i öronen, yrslig, illamående, trött. Sen i går var jag hos min läkare på psykmottagningen. Han tog ett blodtryck och det var inte alls bra :( Detta innebär att det blir en snabb sänkning av medicinen jag äter eftersom blodtrycket kan höjas av den. Och detta kommer innebära att jag mår SKIT i nån månad. I går och i dag har varit skit jobbiga då jag mår riktigt dåligt av blodtrycket. De är därför mina fina kids varit här och hjälpt mig lite med tornadon Enya =)
 
Jag vill bara att allt detta ska vara över. Ska få hjälp att bli av med giftet till medicin jag äter, jag ska få bli fri..äntligen..och sen ska det sättas in en annan medicin som är mer skonsam. Det kommer bli tufft..men vem vill känna sig förgiftad varje dag..
 
Ska i allafall ringa VC på måndag så att dom får ha mig under koll tills det stabiliseras..
 
Yes, det var dagen det. Nu ska vi köra lördags mys och earth hour...Piiiiis 
Till top