Tystnad!!

What, det är tyst som den tystaste tystnaden..Har hört max 2 smällar i dag..Hade det varit för några år sedan hade det smällt utav fasen redan vid jul. Ja ja..jag tycker att det är skönt och alla hundar håller nog med mig. Jag har inte köpt en ända raket i år, tomtebloss har jag dock, hejja mig. 
 
I morgon på självaste nyårsafton skall jag ta med min mini me till mamma och pappa för att fira in 2014, Bror min kommer det med. Skulle ha varit med med ett par vänner och firat och så men de ville fira sin första nyårsafton själva, så vi tar vårat pick och pack till mor och far.
 
I dag så har vi först varit på apoteket, mådde inte på topp asså, hade ont i magen och fick några panikattaker men annars gick det bra. Hämtade Emil och Enyas mediciner, kathjing..700 spänn fattigare. Sen åkte vi till rusta, köpte en apbillig vit rya matta till sovrummet och sedan blev det lite vit färg till mina skåp. Fyndade maroccan oil till håret, hårolja som är jätte poppis nu. Håret känns underbart redan nu, blir spännande och se hur det ser ut om ett par veckor. Hade velat köpa vit/svarta mattor till hallen då jag vill byta ut allt brunt, har brunt och vitt nu, man kan ju köra varannat år eller nått hehe..Men de mattorna jag såg var slut, skittråkigt. Hittade inga andra heller. Kanske får bli rya mattor, men i en hall där alla klampar in med skorna så är de ju inte så bra val av matta.
 
Efter rusta åkte vi hem, hade mera ont i magen..Lagade mat, käkade och la mig i soffan, kan ju inte säga att det blev bättre. Har legat i sängen hela kvällen med frossa, as trött, ont i magen och illamående. Antingen så är det magkatarren som är tillbaka eller så är det magsjuka på gång, hoppas naturligvis att det inte 'är magsjuka, så vill man ju inte fira in året..
Jag och Enya tog ett bad och sedan fikade vi, kamomillte och pepparkakor. Sedan målade vi naglarna. Enya ville måla sina själv och jag protesterade. Men sen tänkte jag so what, hon får väl måla själv, jag har ju nagellackborttagning..Asså ungen är helt otrolig, hon målade bara utanför på ett finger..skitduktig. Nu har hon slocknat min lilla fis.
Jag vill inte att hon blir stor så fort, hon fyller lixom fyra år i mars...Vart tog tiden vägen..Det var inte länge sedan jag kom hem med henne, öm men lycklig från BB...
 
Nu ska jag fylla på tekoppen och sedan blir det sova sova sova, är så grymt trött i dag..
 
Possa, Krama, Gosa..
 
 
 
 
Till top