Mardrömmar!



God morgon eller nått?!

Nu sitter man här, klockan är strax efter 08.00 på morgonen och jag är ofrivilligt vaken! De är lördag, jag är barnfri och vad händer, joo mardrömmar heeeela långa natten. Tillslut gav jag upp sovandet när jag såg att klockan hade nått en mänsklig uppstigningstid. Jag blir så galet arg på mina drömmar. Tänk så många månader jag kämpat för att komma över allt elände jag varit med om och ännu jagas man av dessa mardrömmar. Sängen var helt blöt av svett. Jag tror inte de inblandade människorna förstår vilken skada de gjort.

Vaken och lite omskakad gick jag direkt ut i köket och kokade lite kaffe, insnurrad i mitt täcke. Nu handlar det bara om att "thinking happy thoughts" eller hur det stavas. Gick ut på balkongen och drog ett djupt andetag och tänkte guuuud va vackert och skönt de är (i de dystra och regniga vädret), sedan gick jag in till mitt nybryggda kaffe och tänkte åhhh va gott kaffe. Satte på tv.n och den första kanalen som kommer upp är discovery, de handlade om när rymdraketen challanger exploderade och alla ombord dog och där försvann de ynka lilla "happy" jag byggt upp.

Nu börjar vi om tänkte jag, jag satte mig vid bloggen och kände ett oerhört behov av att uppdatera den och berätta om min natt/morgon. Drog ett sms till Ewa för att stolt berätta att  jag för en gång skull e vaken före henne, WOW WHAT A NEWS. Nu sitter jag här framför burken, regnet slår mot fönsterbrädan och allt är bara så mörkt och dystert, ingen är vaken. Förhoppingsvis kanske man kan lägga sig i soffan, slå på en lite mera munter kanal på tv:n och få vila en stund.

Jag hatar mardrömmar, speciellt när de är de sista på jorden man vill drömma om och minnas..näpp..fy för denna morgon, hoppas resten av dagen blir bättre..

Kram

Till top