Råkade jag krossa en spegel?

 Har jag råkat krossa en spegel, det ger ju 7 års otur. Jag måste vara en av många otursmänniskor. Har inte kunnat blogga för att jag fått ryggskott. Ja ni hör. Inte nog med utbrändheten, depressionen, panikångesten och alla dessa sjukdommar. Så kom ryggskottet på köpet. Jag menar, vad i hela friden har jag gjort för fel.
Att vara mamma till en 14 årig flicka som rymmer hemifrån och vägrar komma hem, och ha en 17 åring med ADHD och en liten nyfiken 4 åring och vara ensam, själv, alone..MED ryggskott...Det är nog inte bland de enklaste grejerna jag varit med om. Fy farao vad jag lider med Enya, hon kommer ju inte ens till dagis varje dag pga att jag inte kan gå. Hoppas det blir bättre snart, känner mig så himla värdelös. Jag tar värktabletter och försöker röra mig mycket så  att man inte ska bli stilla liggande. Och så ligger jag mycket på golvet och rullar på höfterna. Jisses, hoppas detta går över snart.
 
Nu sitter jag i alla fall i soffan en snabbis, får ondare om jag sitter . Har tagit ett bad och kom upp på benen utan hjälp (tack och lov annars hade min 17 åriga son fått hjälpa sin nakna mamma i badet vilket inte hade varit så tevligt för nån av oss.)
 
I  morgon ska jag till min läkare OM jag kommer dit på nått sätt. Och sedan blir det bara mys med barnen.Tror Emils Alice kommer hit och sover över.
 
Nu ska jag få sonen min att gå ut med soporna, jag chansar inte. Vill gärna inte fastna i soprummet i natt..
 
 
Kram och godnatt
 
Till top