MingelSnärtorna <3

I går låg mitt nät nere pga att comhem hade gjort nått, därför vart det inget bloggande i går..

Jag och mina underbara snärtor hade en fantastiskt rolig kväll på restaurangen igår. Vi satt där mellan 18-21 och bara babblade. Vi åt buffe och alla såg gravida ut när vi gick därifrån haha..Det var så uppskattat och jag kan inte beskriva med ord hur mycket det betydde för mig, jag hade kunnat sitta där i evigheter och njuta av att få vara ensam en stund med tjejerna. Mycket skratt blev det och jag avslutade middagen med att ge tjejerna en varsinn ros.

Ewa kom hem till mig en liten stund innan vi stack, och gissa vad jag fick..VÄRLDENS finaste blommor..av min Ewa..och ett fint kort..Snacka om att jag blev glad..



TUSEN TACK EWA <3

Och självklart TUSEN TACK till Nadja och Hanna med som kom (och en tanke till Maria som inte kunde komma)









I dag har jag inte gjort så mycket. På förmiddagen så gick jag och Enya ut en stund. Efter att hon sovit middag så skulle vi igentligen åka till Ewa och bli ompysslade, bjudna på middag mm..MEN i sista stund så vart det avbokat pga att hennes karl började be till porslinsguden, vilket Ewas lillatös gjort på natten..MAGSJUKA..det betyder BIG NO NO..Jag fixade käk här hemma och sedan gick jag upp till barnens pappa och träffade mina stora hjärtan lite. När vi kom hem så slängde jag i mig 10 vitpeppar korn, bättre sent än aldrig, tycker jag mår lite illa..men de är bara hjärnspöken..
Precis som om nån unge får löss, då börjar de klia i huvudet på en gång..

Nu sover min snutt så de blir inge majbrasa i år, men jag ser ingen glädje i det när inte Emil o Bella är här..Mamma o pappa är på landet, brorsan grillar med sina vänner..så nepp inget firande i år inte..

I morgon ska jag, Enya och hennes pappa ut och mata ankorna om vädret tillåter..De ska bli så mysigt och jag kommer att njuta av varje sekund, de är inte ofta våran lilla familj är komplett..

Nu kommer de lite olika bilder som avslut av detta inlägg..

TjolahoppGummisnopp..


Min far och son badar i 13 gradigt vatten *tokar*


Bildbeviset


Galen far..


Galen men mycket älskad son


Enya och hennes vagnspolare Maya..(råttan..ej min)


Jag kan sitta själv säger Enya..


Lekplatsen


Tultande Yaya


ÄLSKADE LILLA..

<3

Till top