*morr*

Jag är såååå hemskt röksugen just nu, alltså det är inte att leka med. Jag är nära gråten! Bara det där att dra in röken, sällskapet..Jag har rökt i 16 år med vissa små uppehåll på max 6 månader, detta är inte lätt. Jag morrar och fräser....

Jaha på måndag gäller det om jag inte hör nått ifrån X! Det känns ju inge roligt alls efter allt slit. Som om att man har slängt bort de senaste året på ingenting...Men det är X val..det visar sig!

Jag var på affären med Bella och hennes kompis förut, Emil latis ville inte följa med, Vi käkade tacos, mums Tyvärr vart det ett jävla liv vid matbordet *pust* Emil var arg för att han inte fick skära gurkan, för att jag inte hade köpt mjuka taco skal och för att jag INTE sagt att bellas kompis INTE fick sova över i dag hmm! Och vips så kom både det ena och det andra ut ur hans mun, mycket mycket fula ord. Jag har nog aldrig flygit upp ur stolen så fort som jag gjorde. Han fick gå in på sitt rum och därefter ringde jag hans pappa. Sen fick Emil prata med honom. Hur som helst så bad han om ursäkt och allt vart bra igen.

Nu har jag suttit i telefon med Maria en stund, innan det så åt vi kvällsis. Bella ligger i sin säng och Emil skulle bara fixa nått sen kryper han ner i sin säng. En annan kommer väl göra plattfall i soffan...Asså hela huvudet skriiiiiiker efter en cigg..

Mamma & pappa har pratat lite om att flytta till typ varberg eller falkenberg eller nått sånt när pappa går i pension, jag vill också bo vid havet..Mamma vill klart att jag flyttar efter och jag måste ju säga att jag känner mig frestad i dagsläget men saker är ju lite komplicerade, inte bara att flytta!

Vi får väl se om det blir en nattlig uppdate sen, hur som helst får ni ha en underbar kväll/natt...speciellt ni som har någon att dela den med :(

Puss puss

Dagens käk...



Min gosa ville visa hur hon såg ut i nya Jackan och skorna :)

Till top