Dax..

För en uppdatering, men de får bli en snabb en för jag tror att min Enya är på väg att vakna. I dag har jag tvättat, massa. Mamma kom hit och passade Enya medans jag tvättade för att Bella lekte med en kompis så hon hade ingen lust i dag hehe. Jävla torktummlaren hade ju pajjat så inget är torrt och jag har ju inte plats för hur mycket blöt tvätt som helst *baah*Skulle ha lagat en smarrig fransk potatisgratäng i dag men klockan blev så mycket innan jag var klar så jag tog en grekisksallad från Pizzerian och Bella och hennes kompis delade på en pizza. Enya fick välling :D

Helt sjukt fjantig är jag, jag har inte vågat ta bort plåstret på magen efter att dom tog bort stygnen, vet inte varför men de känns bara läskigt och jag menar de känns verkligen som att allt ska spricka upp utan den där lilla plåster lappen. Men i dag tog jag mig mod att dra bort den, herregud de måste ju få andas såret. Nu känner jag mig galet nojjig över att nå smuts ska komma in eller att nått ska skava i ärret, burr ryser..Ja ja nu var det gjort i allafall =)

Annars är allting okej, Enya är ingen glad bebis i dag men de kan man ju inte vara varje dag. Jag har blivit vikt nojjig så jag går på pulver..inte så bra så tidigt efter att man fått bebis kanske men jag mår piss av att se mig själv och eftersom man är singel och fri att utforska marknaden så vill man ju inte känna sig såhär..Inte för att jag tror att jag kan hitta nån VETTIG man som vill ha en nyförlöst 3 barnsmamma..

Känner mig igentligen inte värd ett bajs efter X, även fast jag vet att jag inte gjorde nå fel och inte kunnat styra situationen på nått annat sätt, han valde själv..Men ändå..han valde massa andra tjejer före mig och samtidigt som mig, nått fel måste de ju ha varit..Skitsamma..

Nej nu ska jag hitta plats åt ytterligare en maskin (vilket inte finns) och sen ska jag mysa med Enya, Bella är på fritidsgården..

Kramar

Till top