Heta Söndag!

Herregud vilken hetta det varit i dag, redan när jag stack till jobbet vid 07.00 så var det så varmt att man inte behövde ha nån långärmad tröja på sig. På jobbet såg det ut som alla skulle smälta bort, för att inte tala om pensionärerna. Stackarna lider ju i värmen ju!
Slutade vid 16 sen tog jag och Mari sällskap hem för hon slutade samtidigt som mig, i morgon ska vi jobba i hop =)
När jag kom hem la jag mig i soffan och pustade ut en stund innan jag skulle duscha, när jag va klar stack jag och Bella till Mari o lagade mat tillsammans.
Det är så skönt när man bor med 2 minuters avstånd och är två ensamstående singel mammor som käkar i hop. Vi tog en kaffe efter maten sen bar det hemåt igen. Izabella ska börja på sitt sommar dag kollo i morgon så vi packade de hon behöver ha med sig sen hoppade skrotan i badet.
Nu ligger busan i sängen och ska sova och jag ska väl knoppa snart jag med för jag börjar 07.00 i morgon med.

Annars är allt okej med oss, jag var lite dov i skallen hela dagen pga hettan & de spelade ingen roll hur mycket vatten jag drack men men..

Emil & Izabella sov hos sin farfar & "farmor"  natten till i dag och dom verkade haft det massa mysigt med bad och gos mat. Roligt tycker jag =)

Ska slänga in en bild på Izabella som jag tycker är så vacker, självklart önskar jag att Emil inte var så " anti va med på kort" just nu så jag hade nått på honom med men jag får ta ett i smyg på honom i helgen när han kommer till mig hahah mohahah!

God Natt på er mina små troll//Kram


 


Till top