FlubbHysteri!

Vet ni, jag blir inte klok. Ja, jag är inte alltid klok annars heller men detta med bantning, äta rätt och kurer gör mig galen.
Den ena kuren säger att man ska ta bort kolhydrater medans en annan säger att det är okej. Ät frukt, låt bli frukt. Ät mjöl men rätt mjöl, är fett, är du galen undvik fett...Puew..är det konstigt att man blir knäll? Att man ska göra av med mera än vad man stoppar i sig är ju inte så pjåkig rekomendation. Vissa räknar maniskt kalorier medans vissa kör på ju mera dessto bättre. Folk blänger på den feta människan inne på mcdonalds och undrar om den människan inte ska ta en sallad istället medans den supersmala som sitter med en sallad får precis lika många blickar fast skillnaden är att folk matar denne med blickarna. Stackars lilla smala flicka som inte får någon mat hemma. Stackars feta människa som inte har nått bättre för sig än att äta.
 
Samtidigt ser man någon som sitter med sin pulvershake och skakar den så tuttarna håller på att flyga iväg. Muskelbiffarna får oxå bra med blickar på sig, medans tjejerna gregglar över killen som kommer ut från gymmet ganska uppumpad, står killarna och diskuterar hur mycket anabola killen måste käkat för att se ut så där.
 
Många tjejer står och gråter i omklädningsrummet. Förstår ni, man ser sig själv i ALLA speglar i det VÄRSTA ljuset, det finns nog inte ett ända hudparti som inte syns i dessa speglar..eller jo, nu ljög jag hihi, men de behöver vi inte ta upp i bloggen.
 
Många snöar in sig totalt på storlekar, kan vi inte bara ta bort dessa storlekar..och få vara fina i det som sitter fint oavsätt storlek.
 
Det är sån hysteri, i allafall i min hjärna. 34 år gammal så vill jag se ut som jag gjorde i tonåren, vilket är omöjligt efter 3 barn. Visst kan jag banta ner mig, fixa brösten, träna up rumpan som fallit med tyngdlagen. Men det kommer aldrig att bli som förut i allafall. Allt jag vet att att jag inte trivs som jag är nu och bara jag kan göra nått åt det. Men, jag vägrar gråta i omklädningsrummet, jag vägrar att känna mig ful brevid vackra smala vältränade tjejer..
 
Jag behöver ett jävlarenamma från mig själv för att jag VILL, inte för att någon annan tycker att jag behöver...
 
Hejja fettos <3
 
 
 
Till top