Va nu då?

Urs va nu då, panikkänningar..

Har sovit gott och vaknade i harmoni, gick upp och käkade frukost och gjorde i ordning mig för att åka ner på stan med Bella och köpa svart hårspray tills i morgon. Känner redan på bussen att de är nått som inte är bra, lite panikkänningar. Funderar på att hoppa av bussen men biter mig i läppen och envisas med att de kommer släppa. När vi kliver av bussen känner jag mig yr, vimsig. Försöker tänka på andningen för den är viktig. Hämtar lite pappaer som jag var tvungen att hämta och sedan springer vi ner på leklust. Känns inge bra alls men jag försöker hålla mig i skinnet då jag vet att de bara blir värre av att brusa upp sig. Bella vill gå mera på stan men jag talar om för henne att jag inte mår bra och vill åka hem. Handlar lite fikabröd och åker hem till mamma och pappa eftersom dom bor närmare. När vi kommer dit är dom inte hemma men vi har nyckel och går in och ringer för att se vart dom är..på väg hem svarar dom så vi stannar. Fikar med dom och talar om att jag inte mår riktigt bra.

När vi fikat klart går jag och bella hem, blir erbjuden skjuts men jag vill ut i friska luften så vi går. När vi kommer hem tar bella cykeln upp till sin pappa eftersom de är pappa helg, jag lägger mig i soffan och vilar.

Vad är det som händer? Har ingen lust att få tillbaka panikångesten nu när jag är gravid och ska ha en liten ensam. Hoppas att de bara är tillfälligt pga hormoner eller nått. Ser inte fram emot att vara ensam i natt.

Tänker på yoga andningen och försöker slappna av. Ska ta ett bad och försöka få i mig lite mat. De här är inge roligt :(

Skriver mera sen, kram kram

Till top