In the tub.

I bland så behöver en mamma lite lugn och ro, dock kommer inte den chansen så ofta för oss småbarns monster mammor. Och då finns det bara en lösning. Eller mja, det finns några alternativ.
 
1. Göra som jag och låsa in sig i badrummet med lappen och blogga (Viktigt att låsa båda dörrarna för oss som kan gå in i badrummet från två håll)
 
2. Stänga ut sig på balkongen och röka, men detta är inte ett alternativ för mig eftersom jag är rökfri sedan 2012 och för de andra så vill jag behålla mina bröstvårtor eftersom risken finns att dom fryser loss så här års.
 
3. FLY hemifrån..men där finns risken att du får åka hem med farbror blå eftersom du förmodligen då lämnat barnet/barnen ensamma hemma och de är ju inte att rekomendera.om man vill bedömmas som lämplig förälder.
 
Nepp så alternativ 1 gäller för mig. Men glöm inte att låsa båda dörrarna innan du hoppar ner i badet för annars går de nog inte mer än 10 sekunder innan du inte längre sitter ensam i badet. Sen finns de lite annat att tänka på om man ska blogga från badrummet. INGEN elektronik i vattnet...thats not good for you...Dzzzzz och sen grillad mamma. Duscha inte nära plattan/lappen...vatten i datorn är katastrof. Gör ist såhär...ta en pall elller varför inte ungens juniorstol, ställ datorn där på. undvik blöta fingrar på tagentbordet. Skriv ditt inlägg och  ställ sedan undan datorn. Ja eller så gör man som normala människor och bloggar i köket eller soffan..why not lixom.
 
Min dag i dag bestod av att jag packade in halva familjen och körde till dollar store i arboga..Ja JAG körde hela vägen dit och nästan hela vägen hem. Det går så bra att köra så de är inte klokt. De känns inte så främmande längre att tänka tanken på körkort till våren. Nu är det bara att försöka göra halkbanan och sen mörker körning (som jag älskar). Håll i hatten snart har jag händerna på ratten. Efter dollar store åkte vi och käkade med svärfar och sen hem till kalle för lite pys pys. Mille är sjuk med högfeber skrutten..tjejerna och storbarnen är friska.
 
Nu har jag slagit in julklappar till Izabella, mormor och morbror och ligger just nu i badet. Nu ska jag göra som normala människor gör i badet...BADAR
 
hejhopp <3
Till top