Vett & etikett

Aloha!
Nu är skolan igång igen i full rulle. Sista terminen =)
Denna termin läser jag sjukvård & barn/ungdomssjukvård och andra små ämnen. Sedan bär det ut på praktik fyra veckor. Jag hade hoppats på att få min plats på AVA men nu blev det inte så. Hamnade på stroke istället. Det kan också bli intressant.

Enya har fått ett nytt åk & vi är super nöjda. Vagnen är så fin så jag går av..



Hennes andra vagn var också klockren men pga lite problem med mina handleder så var jag tvugen att ha en vagn med snurr hjul istället för fasta hjul. Enya gamla vagn blir hämtad i veckan..Lilla märta ska få den=)

Bella, min vackra bella är på semester med sin kille o hans familj, de har varit borta en vecka. Saknar henne så himla mycket. Hon har det toppen roligt i allafall och det gläder mig.

Stor killen Emil boar in sig hos sin kära mor..Ja..med boar in sig menar jag stökar, sitter vaken halva nätterna och beteer sig som en tonårs pojke ska. Känns så skönt att ha honom på trygg mark igen. Han har inte bott hos mig sedan 2007 typ. Han bodde hos sin far. Men nu är han tillbaka! <3

Och jag då? Den själv pågande lilla parasiten. Jodå..fortsätter att vara elak mot mig själv och grubbla. Fortsätter att lägga energi på tankar och ting som inte förtjänar det..

Jag känner att jag är redo att finna kärleken, men jag vet inte om tiden räcker till. För att träffa nån måste man ju komma ut och det händer ju inte ofta som 3 barns mamma direkt. Speciellt inte nu när jag pluggar..Tycker det är soft att vara själv med, men saknar ändå närvaron och gemenskapen av en man.. Ja ja allt har sin tid. Har jag tur så träffar jag väl en snygg doktor när jag börjar jobba på sjukan sen ;)

Mycket ska man höra innan öronen trillar av..Karma..what goes around comes around..Men man bör faktiskt tänka sig för innan man öppnar käften för karma biter dig i röven tillslut..thats it..

Kryper ner med min fantastiskt vackra dotter..Hon babblar om pappa hela dagarna...men hon vet nog inte ens vem de är..tyvärr..Där spriten går in rinner vettet ur..och de är inga  små mängder som flödar..

Älskar er mina vackra barn <3


Till top