I bland behövs det kärlek..

God kväller & snart natter..
Kokar mig lite citron te just nu, mums. Jag tror Enya har somnat och det betyder en stunds lugn, skönt. Jag har varit så trött och haft så ont i huvudet i dag. Bella & Sofia gick ut på en liten promenad med Enya till konsum så att min värktablett fick värka och jag fick några minuter för mig själv. Snälla tjejer :)


Jag blir så förbannad på dagens barn, vad är det med dom. Man får höra så mycket om hur barn beteer sig att öronen trillar av. Vi har problem med en kille på Bellas skola som INTE är speciellt trevlig mot henne. Han slår henne varje dag och nu har hon tröttnat. Hon har sagt åt lärare när det hänt men inget görs. I morgon blir Bella hemma från skolan och jag ska ringa lärarna. Hon får helt enkelt vara hemma och plugga tills lärarna tar detta på allvar.
Trodde jag skulle tuppa av när Bella berättade att hon gått in i lärarrummet på en rast och berättat för en lärare att hon blivit slagen. Läraren sa bara:Gå ut här i från, jag har rast!!!!!??? Va fan..okej..Blir man misshandlad på rasten så får man gott vänta tills rasten är slut eller??
Samma sak i dag när Bella sa åt idrotts läraren att han gjorde henne illa och kastade iskockor mot hennes huvud. Då sa läraren att: Men låtsas om som att han inte finns..!!! Jo men visst, en isklump i huvudet..men han finns inte eller vadå?? Blir så trött på detta..Denna pojke är tydligen bara på flickorna i skolan.

Han har ju uppenbarligen problem eller saker på hjärtat som gör att han aggerar ut som han gör och de är synd om honom, faktiskt. Men någon måste ju ta tag i detta!!

Inte nog med detta så hotade han henne på facebook i dag & sa att han skulle ha ihjäl henne i skolan i morgon..Konstigt att Bella inte vill gå..hmf..Nää hon får vara hemma i morgon..Visst missar hon saker i skolan och de är ju tragiskt att det är Bella som får välja att inte gå. MEN de är bara för en dag, sedan litar jag på att lärarna tar tag i det.

Vad har hänt med dagens barn, vart gick det fel? Tänker inte bara på beteende utan språket de talar tillvarandra med. När jag var liten så var det jätte hemsk om någon pekade finger åt en eller om man blev kallad CP..I dag så tillhör hora, fitta, Bög och luder det vardagliga i skolan..

I helgen så blev en bekant misshandlad, läste med om en annan ung kille som blev grovt misshandlad men honom gick det värre för än för min bekanta..Va fan finns det för jävla idioter och fattar dom vilken skada dom kan orsaka andra människor?? Att hoppa och stampa på någons huvud, att sparka på en liggande medvetslös människa..
I min värld och många andras så är detta  ofattbart, men hos vissa människor så finns de inga gränser ALLS...

Inte fan skulle dom vara så kaxiga om det var dom som låg där avtuppade och hade någon som dansade polka på deras huvud..Fy fan säger jag bara..

Nu till nått annat en stund, en GOD vän till mig, En UNDERBAR vän, Kvinna och Mamma..
Nu har vi känt varandra i 18 år..ARTON ÅR...och du är lika fantastiskt och underbar som du var då. De känslorna vänskapligt som jag känner för dig gumman är så starka. Jag tycker du är så go, så fin mamma och en underbar vän. De kan gå dagar utan att vi pratar och när vi väl gör det så babblar vi för flera veckor..Nu måste vi ses snart när lilla Novis är frisk. Saknar er massor..Tack NADJA för att du är den du är <3

Jag har många vänner som betyder de där lilla extra för mig och jag tycker man ska hylla och verkligen berätta det för sina vänner i bland..en dag kan de vara försent..Man vet aldrig och just därför är det så viktigt..

Nu ska jag dricka mitt goda Green Citrus The..

Kärlek till er

Xoxo


Till top