Not Good..

Känner mig som en rutten räka..
 
Huvudet är tungt, halsen raspig, yr i huvudet..trött..seg..febrig..SJUK..Jag vill inte..jag är allergisk mot baciller..Jag skulle ju vara på John bauer hos blivande frisören Emma..Åh mitt liv är allt i från perfekt just nu. I går rasade allt, fick ta en insomningstablett, är så ledsen, upprörd..Sen bloggade jag och allt släppte ner som en bomb.Ord bara flödade ner på tagentbordet..
 
Jag kan ärligt med handen på hjärtat säga..Jag håller på att ta slut, mina batterier går på låg nivå..jag orkar inte mer..inte är det första eller andra gången min dotter gör såhär..och hon VET att detta är det värsta hon kan göra för att det sårar mest. Det är mitt barn, jag har välkommnat henne till jorden och jag får ta detta..MEN jag behöver inte finna mig i det. Hon kan kräkas ut sin ilska, frustration, aggressioner..allt på mig, jag kanske får mig en törn här och där men jag står kvar..som alltid, som alla gånger..
Hon får ljuga, hitta på..vad hon vill..jag står kvar..så är det bara.
 
Blir så förbannad när jag får höra saker som sägs om mig..Jag SKRIKER på mina barn?? Jag höjer rösten men skriker, det gör jag inte!! De som känner mig vet nog vem som har det problemet..!!! Jag MOBBAR mitt barn..!! VA..mobbar mitt eget barn? Om min dotter har en tröja som visar mer av hennes bröst än vad den täcker brösten och jag säger åt henne att byta tröja..Om det betyder MOBBING, ja då mobbar jag mitt barn...
 
Jag vill inte a henne ute på natten pga att de kan hända henne nått..samma sak med att åka taxi på natten..så är det bara..spelar ingen roll om dom var två..över min döda kropp..
 
Jag vill inte att hon umgås med folk som röker på..över min döda kropp..
 
Jag vill inte att hon röker..över min döda kropp
 
och det sista jag kommer att göra  är att skriva över henne på sin far, över min kropp...Det är så många orsaker..men aldrig aldrig..Socialen tyckte för typ två år sedan att barnen skulle bo hos mig på heltid..why..Ja..
 
Jag mår grymt dåligt..jag ger inte upp..Jag tänker inte låta nån köra över mig och framstå som en annan mamma och människa än den jag är..Jag VET att jag är en bra mamma...inte perfekt..varje dag är en lärdom..men en jävla bra mamma som kan bli bättre..
 
Mina barn har mat på bordet, hela rena kläder, ett hem med fina rum, en omtänksam mamma med många omkring som bryr sig..
 
I morgon återstår flera samtal..ett steg i rätt riktning i dag..
 
rättvisa..och trygghet är dagens ord!
 
 
 
 
Till top