Oh my..

Hej mina sötnötter!!
Jag är verkligen superduper upptagen. Skolan tar typ all min tid och det som blir över går till barnen. Jag satsar stenhårt och ligger på VG nivå, mycket stolt över mig själv är jag hihi. I dag fick jag mitt bevis på att jag nu kan genomföra hjärt&lung räddning. Som skrivet så går det bra i skolan men det är STRESSIGT. Vi läser in en 3 årig utbildning på 46 veckor, den ni..
Som ni förstår finns det inte mycket blogg tid över men jag försöker skriva nått då och då..
Mycket har hänt på sistonde..
Saker går upp och ner och är huller om buller..Enyas pappa och jag träffades för några veckor sedan och pratade ut. Allting verkade toppen, många gulliga sms mm...men sen kom svinet tillbaka..antar att jag borde förstått..Nu är vi ruggigt osams igen. Mycket på grund av att han inte kan stå för saker han säger..Och en sak förbryllar mig faktiskt. Han säger att han inte kan "vara" med oss för att han inte vet hur hans omgivning skulle ta det. Då kan man ju verkligen börja undra vad han sagt till sin omgivning om oss, håller ni inte med?
Frustrerad och besviken är väl ett par välvalda ord...I guess were better of whitout him..de har ju gått hittills..
Är allmänt sönder stressad efter 2 intensiva veckor i skolan med psykologi A..sitter här med hjärtklappning och är galet trött. Allt med skolan och enyas pappa är bara för mycket. Och på detta har enya varit så sjuk att hon varit inlaggd på sjukan igen..Där låg vi själva som vanligt, då menar jag utan yayyas pappa..inte ens ett samtal =( Aja skitsamma. Enya har i allafall varit jätte dålig i typ 2 månader men nu är hon bra, peppar peppar ta i trä..
Det är inte lätt att vara jag just nu, 3 barns mamma som helstuderar, är ensam med den minsta och ett grymt sviket hjärta. Men jag repar mig, i always do..
Hmm har de hänt nått mer?? Aaa just det, har lämnat en "fd" god vän bakom mig..det var ett rätt beslut eftersom denna så kallade vän ljög och lade skulden på mig så detta höll på att kosta mig vänskapen med en annan vän...sånna går bort!!
Kan säga att jag INTE LJÖG ett jävla dugg och detta gjorde mig så galet arg, har inte varit så arg på läääänge..
Har psykologi prov på måndag så nu sitter jag och velar mellan att ta ett bad med boken som sällskap eller kanske till och med give me a break och skippa boken i kväll...måste ju få pusta ut mellan varven..Nee jag tror jag tar ett skutt ner i soffan och zappar lite i stället..de behöver jag..
Hoppas ni har en galet bra fredag, de har jag, min barnaskara är samlad ju <3
Puss & kram ses på stan..
Till top