Om jag inte fanns?!!

Ja då var det dags igen för förkylning, tror inte att det är mer än max 3 veckor sedan jag var riktigt förkyld. Det värker i kroppen, bultar i huvudet, näsan rinner och man är helt orkeslös. Enya är frisk än så länge i allafall och de tackar man ju för. En i taget räcker.
I morgon blir lilla gurkan 7 månader, förstår ni, 7 MÅNADER..Jag har varit ensamstående mamma till plutten i 7 månader och allt går så tok bra och jag fixar det själv. Behöver ingen annans hjälp. Jo förvisso får jag faktiskt hjälp att passa henne när jag tvättar för hon är för tung att släpa med mellan varven. Men annars gör jag allt själv. Snacka om stolt man är. Enya sitter själv, kryper lite smått, leker tittut och sedan har hon kommit på att hon kan låta på olika sätt, högt och lågt. Det kan bli livat vill jag lova.
Jag är så lycklig och stolt över att ha mina barn alltså. När jag ser på dom när dom myser och busar med varandra alla tre blir jag allderes tårögd.

Jag och min mamma kom in på ett samtal som berörde mig djupt. Vad skulle ske om någonting hände mig..? Ja vad skulle hända. Emil & Bella har ju sin pappa, men Enya då..? Jag skulle ju vilja att mina barn var tillsammans om nått hände men hur ska det gå till? Mamma sa att hon och pappa skulle kunna ta henne då, men att dom inte är unga längre och inte visste hur mycket och länge dom skulle orka. Sedan finns ju brorsan (morbror) som är världens snällaste och harmlösa människa som finns, men skulle han palla?
En sak vet jag och det är att jag INTE skulle vilja att Enya hamnade hos sin Pappa ( i dags läget) för hon känner inte honom och han känner inte henne..
Det är hemskt att ha ett sånt samtal men totalt nödvändigt. Anledningen till att vi började prata om detta var för att jag läste expressen i går när jag va hemma hos mamma och pappa. Där stod det om en 27 årig tvåbarnsmamma som miste livet i en bilolycka, barnen 2 & 5 år klarade sig och pappan som körde i bilen bakom bevittnade allt. Livet kan ändras på en sekund..och när den dagen kommer och som i mitt fall att jag lever ensam så kan det vara bra att veta vad min önskan är.
~Men nu lämnar vi det ämnet~

En liten Tuva är född, min älskade vän Ewa har äntligen fått sin efterlängtade bebis och Alva sin efterlängtade lillasyster. Allting gick bra och en stolt tant cissi ska hälsa på när jag känner mig bättre och Ewa med familj hittat tillbaka till vardagen.

Annars har det väl inte hänt så mycket alls, de stora älsklingarna är hos sin pappa, Fia och halvsyskonen en vecka. Saknar dom så jag blir tokig. Men Enya är så syskon kär nu att både Emil och Bella lovat att komma och hälsa på i veckan, dom har ju ändå lov.

Nee nu ska jag ringa Fialuttan och snacka lite skit, lovade att ringa lite senare. Sedan blir det en kopp te och betapet.

Måååånga kramar//C

SyskonMys <3



Sovande skönheter <3



Söta Issie morgonen vi åkte till Ullared



Issie & Enya..Bella har lekt med webkameran<3

Till top